AgroExpo 2019

01.10.2019

Як завжди, ми поспішаємо поділитися новинами і розповісти про найцікавіші агро події України, та світу.
Сьогодні ми розповімо про нашу участь в «АгроЕкспо -2019» яка пройшла в м. Кропивницькому з 25 по 28 вересня.
«АгроЕкспо» це наймасштабніша АПК виставка в Україні, яка має рекордну для України виставкову площу – 125 000 м2. Цього року учасниками виставки стали 585 компаній з різних країн, що працюють для аграріїв. На демонстраційному полігоні для показу техніки, який становить 60 000 м2, свої можливості показали 26 одиниць техніки провідних виробників з різних країн світу. За чотири дні виставку відвідало 41 394 чоловік.
Колоритною особливістю «АгроЕкспо» є Покровський ярмарок який став невіддільною частиною даної події. На ярмарку своїми досягненнями змогли похвалитися близько 500 фермерів, підприємців і майстрів. Велика кількість смакоти та красивих, самобутніх речей зроблених майстрами нашої країни та інших країн тішило око. Фестиваль вуличної кухні дав можливість познайомитися з традиційною кухнею багатьох країн світу, добре відпочити та відсвяткувати вдалі покупки та домовленості.
Важливу частину «АгроЕкспо» займають семінари, конференції та панельні дискусії на теми, що хвилюють аграріїв нашої країни. Ділову частину «АгроЕкспо-2019» відкрила панельна дискусія Федерації роботодавців України, яка була присвячена зверненню аграріїв та машинобудівників до президента України зберегти державну програму підтримки сільгоспмашинобудування, у зв'язку з тим, що у проекті бюджету-2020 відсутні кошти на програму часткової компенсації вартості вітчизняної сільгосптехніки.
Виставка пройшла, у нас море позитивних вражень та емоцій. У подальших публікаціях ми будемо вас знайомити з самими цікавими відкриттями цієї виставки. Хочемо висловити свою щиру подяку нашими друзям і партнерам які відвідали наш стенд. Ми вдячні ВАМ наші дорогі аграрії, ми працюємо для вас і нашої землі, ваша участь і інтерес до нашої роботи змушує нас пропонувати все більш ефективні рішення для аграрного ринку. Як ми й обіцяли Вам на виставці, ми гарантуємо Вам, що приємно здивуємо вас новими продуктами під час наступної посівної компанії.

 

Facebook

__cart__